Yalova Üniversitesi    yalovamyo@yalova.edu.tr 0 226 811 56 00

İPEK-İŞ MENSUCAT' a Teknik Gezi

Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren İPEK-İŞ MENSUCAT TÜRK A.Ş.'ye, Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Arzu Yavaşcaoğlu, Öğretim Görevlisi Nurgül Kocabaş, Dr. Öğretim Üyesi Recep Özcimder ve Öğretim Görevlisi İsmail Bayraktar'ın nezaretinde gerçekleştirdiğimiz teknik gezi ile; Tekstil-Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü, Tekstil Teknolojisi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerimiz, % 100 Yün ve yün karışımlı kumaşların dokuma hazırlık işlemleri ve dokuma aşamaları ile dokuma sonrası uygulanan bitim işlemlerinin yapılışını yerinde görme fırsatı bulmuşlar, sektörel uygulamaları yerinde görerek teorik bilgilerini pekiştirmişlerdir. Verdikleri bilgiler ve misafirperverlikleri için İPEK-İŞ yönetici ve çalışanlarına, ulaşım desteği için Yalova Belediyesi'ne çok teşekkür ederiz.